maandag 26 september 2016

We blazen ons eerste kaarsje uit!

Vandaag een jaar geleden, na heel wat gepieker, besloot ik om mijn eigen blogje te starten!
En zo werd Sewlisi geboren!
Een jaar dat voorbij gevlogen is!
In totaal verschenen er in die 12 maanden 55 blogberichten, werd mijn blog ontzettend vaak bekeken en staat de teller ondertussen op 55 volgers.
Maar niet alleen die cijfertjes maken het voor mij een onvergetelijk jaar! Het zijn vooral de kansen die ik gekregen heb, de ervaringen die ik heb opgedaan, de blogs en hun schrijvers die ik heb leren kennen, ja net al die dingen maken dat bloggen voor mij een unieke ervaring is geworden!
En ik hoop er nog heel wat jaartjes mee te kunnen en te mogen doorgaan!
 
Benieuwd wat voor mij de hoogtepunten waren van mijn eerste blogjaar?
 
Het eerste hoogtepunt was de start van mijn blogje. De kans die ik kreeg van Isabel, de dame achter de blog: Bel'Etoile, om een patroon te mogen testen. Amai wat voelde ik me vereerd!
En het kleedje is nadien ook nog vaak gedragen!
 
 
Het tweede hoogtepunt was toen ik ook van Compagnie M de kans kreeg om een patroon te testen! Amai, ik wist echt niet wat me overkwam! Zo'n straffe madame en die gaf mij de kans? :-)
Na een eerste kleedje voor de patroontest zijn er nog twee exemplaren gevolgd als cadeautje en steeds werd het met veel enthousiasme in ontvangst genomen!
 
 
Daarna kreeg ik in februari, amper 5 maanden na de lancering van mijn blogje de kans om te mogen bloggen voor een webshop! Weer werd ik bij dit nieuws bijna van mijn stoel geblazen!
Dank je wel Droomstoffen! ik blijf het een unieke ervaring vinden!
En de foto die ik voor deze aankondiging maakte blijft ook nog steeds een van mijn favoriete, gewoon omdat het precies uitdrukte wat ik op dat moment voelde! :-)
 
 
Daarna kreeg ik in juni nogmaals de kans om een patroontje te testen van Compagnie M, nl de Noa Pants!
Amai die shorts zijn hier deze zomer vaak gedragen! Duidelijk helemaal speelproof bevonden :-) En voor de koudere herfstdagen staat er binnenkort nog een lange versie op de planning. Nu enkel nog wat tijd vinden ;-)
 
 
En dan om af te sluiten nog een hoogtepunt voor mezelf wat mijn creaties betreft :-) Eentje waar ik tot nu toe het meest trots op ben! De boekentas van onze jongste dame!
De dochter is nog steeds zo fier als een gieter, en zelf betrap ik me er ook nog regelmatig op dat ik vol bewondering kijk naar wat ik in elkaar gestoken heb :-)
 
 
En nu kan ik enkel nog hopen dat de komende blogjaren even leuk worden als het afgelopen jaar!
Maar ik kan al wel verklappen dat er nog wel wat leuke dingen op de planning staan ;-) Hou dus zeker mijn blogje in de gaten :-)
 
Dank je wel alvast voor alle leuke reacties!
X Vicky
 
 
 
 


2 opmerkingen:

 1. Proficiat met je eenjarig bestaan!
  En idd wat een leuke dingen heb jij al mogen doen via je blog seg :-) met prachtige creaties tot gevolg.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Ja kan het soms zelf amper geloven! Nog geen seconde spijt gehad dat ik ermee gestart ben! :-) Dat jaar is gewoon voorbij gevlogen!

   Verwijderen