zondag 3 april 2016

Een Lila voor Emme!


Een dikke week geleden hield ik op mijn eigen facebook pagina een kleine giveaway :-)
Met de recente gebeurtenissen in het achterhoofd had ik toen zin om tussen alle negatieve berichten door toch ook een positieve boodschap de wereld in te sturen!
 
Bij het opbergen van mijn stoffen kwam ik erachter dat ik nog een behoorlijk stuk over had van het stofje van de luchtballonnen. Automatisch wou ik dat maar bij de restjes leggen, in afwachting van een nieuw seizoen of een nieuw project.
Totdat ik de ingeving kreeg om het niet te laten liggen...
Want geef nu toe, hoeveel van ons, heeft niet zo'n stapel restjes liggen... Groot genoeg om nog iets uit te maken maar aangezien de kroost al voorzien is, blijft het in een hoekje liggen.
Uiteindelijk ligt dat daar, en blijft het daar liggen tot we nog eens de boel omgooien en het verbaasd opnieuw tegenkomen.
Deze keer wilde ik dat niet laten gebeuren en trok ik mijn stoute schoenen aan om het te schenken aan een van mijn facebookvrienden.
Om héél eerlijk te zijn was het echt met knikkende knieën! Want ja misschien zat er wel niemand te wachten op een zelfgemaakt kledingstuk door mij...
Het is niet omdat ik het mijn kinderen aantrek dat anderen dat ook zouden doen ;-) (Zelfzekerheid is nooit een van mijn sterke punten geweest! :-) )
Dus toen er toch reacties binnenkwamen was ik dan ook zeer blij!
Uiteindelijk mochten de dochters een naam trekken om zo de uiteindelijke winnaar bekend te maken.
En zo kwamen we te weten dat we Emme mochten voorzien van een luchtballonnenkleedje!
Voor het patroon gingen we nog eens aan de slag met de Lila Dress van Compagnie M.
Dit is ondertussen de 3de die ik maak maar deze keer niet in een maatje 62 (die je hier en hier kan bewonderen) maar eentje in de grootste maat die het patroontje voorziet, nl een maatje 92 (24 maanden).
Meteen geeft dit een heel ander beeld. En ik ben fan! Jammer dat mijn dochters er niet meer inpassen! :-)
En ik was blij met het eindresultaat! Een leuk en kleurrijk kleedje dat helemaal past bij het mooie lentezonnetje van deze zondag!
En toen ik de aan-foto's te zien kreeg was ik op slag helemaal verliefd op het plaatje! Kleine Emme is als het ware een echt fotomodel!

En omdat ik de lezers van mijn blogje ook graag eens wil bedanken voor het lezen van mijn berichtjes, wil ik jullie alvast warm maken voor een echte give away!
Héél binnenkort zal ik hier ook aan één van jullie iets weggeven!
Lijkt dit je leuk? Wel volg dan al zeker mijn blog!
Wordt vervolgd ;-) 


 

6 opmerkingen:

 1. Ze straalt!
  Giveaway: klinkt altijd leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ze is een echt fotomodel! Zalig als je zo'n foto aankrijgt! En ja hè, wie vindt het niet leuk om iets te krijgen :-)

   Verwijderen
 2. Keitof! Dat stofje ligt hier ook en toevallig had ik ook de lila in m'n hoofd om er iets mee te maken :-) maar eerst tijd vinden :-) groetjes! (Http://lilliepawillie.wordpress.com)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Das echt hè... Zoveel ideetjes in het hoofd en zo weinig tijd :-)Maar zoals ik lees op je blog heb je het nog een stuk drukker dan hier! Proficiat met je huwelijk ;-) En wat een grootse plannen!

   Verwijderen